Welcome to Flow Intimates

Welcome to Flow Intimates

Flow blev grundlagt, så du kan føle dig fri - også når du bløder. 

Flow er en lille revolution, sat i verden for at gøre det nemmere for dig at vælge et genanvendeligt produkt frem for engangs, uden at gå på kompromis med komfort. Sammen med dig vil vi skubbe til markedet og industrien. Vi skal kræve mere!

Flow blev skabt tre måneder efter fødslen af mit andet barn - det var dén tid min krop skulle bruge på at komme sig oven på graviditet og fødsel; min menstruation var tilbage. Men det var jeg ikke, jeg var slet ikke klar til at skulle håndtere min menstruation igen. Tanken om at skulle have noget op, finde koppen frem igen - umuligt.

Igennem flere års fertilitetsbehandling var menstruationen omdrejningspunktet i mit liv. Den kunne afsløre om vores ICSI-behandling virkede - og den kunne sparke en ny behandlingscyklus igang. Den bragte både sorger og glæder, måned efter måned. Efter flere behandlinger, to graviditeter og fødsler, så havde jeg nærsagt ikke haft mit underliv for mig selv siden 2016. 

Vores underliv fortjener en pause i ny og næ. Ingen tamponer, ingen menstruationskopper. Intet der skal op. Blot fri til at bløde - og til at være dig. Men ... Uden pletter på tøjet. Løsningen: Menstruationstrusser. Vitterligt en lettelse! Som en kunde engang sagde, "game changer!". 

Sådan håber jeg, du vil opleve dem. Med Flow Intimates vil jeg gerne være med til at ændre din oplevelse af at have menstruation – we’ve got your back and bottoms. Og velkommen til i øvrigt, vi er virkelig glade for, at du er her.

♥ Cathrine Widunok Wichmand,
grundlægger af Flow Intimates


PS: Har du spørgsmål ? Skriv endelig en mail til os.

Læs mere

  1. Sy-along for WeCare med Johanne Kohlmetz og Flow

    Er du klar til en lille opgave? På denne Kvindernes Internationale Kampdag samles vi for at gøre noget særligt og vigtigt for andre, der har mindre...
  2. Flow Intimates ♥️ Blossom Project

    We've been dreaming of this for a while. Teaming up with an NGO with a clear purpose and a cause calling our hearts out. And we found it in Blossom...
  3. Period People: Maria Tran

    Hvad er dit navn?Maria Tran Hvad foretrækker du – han/hun/dem eller noget andet?Hun Alder:36 Hvad er din beskæftigelse?Selvstændig grafisk designe...