Skip to content

Cart

10% 15%

Your cart is empty

Løvens Hule: Anne Stampe investerer i Flow Intimates

Løverne ser rødt og investerer i Flow Intimates


Den 11. januar 2024 ser løverne rødt, når andet afsnit af Løvens Hule, sæson ni, ruller over skærmen på DR1. Blandt de håbefulde iværksættere i programmet vil man nemlig finde Cathrine Widunok Wichmand, founder af virksomheden Flow Intimates, som har en helt særlig mission: At sætte menstruation på dagsordenen. 


Flow Intimates designer og producerer menstruationstrusser - trusser med en særlig teknologi som gør, at man kan bløde direkte i dem uden at bløde igennem. For mange stadig et nyt koncept, men ikke for den garvede løve, Anne Stampe.

I forrige sæson kunne seerne høre hende fortælle begejstret om markedet for menstruationstrusser, som ifølge Anne Stampe var “kæmpe eksplosivt voksende”. 


Og der er noget om snakken. På globalt plan anslås det, at markedet for menstruationstrusser vil vokse til svimlende 275,6 milliarder amerikanske dollars frem mod 2031 (kilde)og også herhjemme i Danmark tyder meget tyder på, at danskerne er klar på trusseeventyret: Rundt regnet foretager vi 10.000 Google-søgninger på menstruationstrusser hver eneste måned, bemærker Flow Intimates’ founder.


I studiet til optagelserne af den nye sæson af Løvens Hule, som fandt sted i sommer, var der derfor lagt op til svedige håndflader og svære forhandlinger, da Cathrine gik til løverne med et ambitiøst pitch om at udvikle Flow Intimates’ brand til et healthcare brand for underlivet af international rang. Hele tre løver bød sig til på én gang, og efter halvanden times pitch stod det klart, at den lille virksomheds drømmescenarie kunne udfolde sig: Anne Stampe investerede i Flow Intimates og missionen om at give menstruerende forbrugere en bedre menstruation. Aftalen blev lukket med et håndtryk og et kram, og den formelle due diligence-proces kunne da tage sin begyndelse uden for tv-studiet. 


Med en investering på 350.000 kroner for en ejerandel på 10 % kommer Anne Stampe ind i Flow Intimates som anden investor i selskabet, foruden Dennis Forchhammer. Begge investorer vil være med til at styrke Flows mission om at hæve barren for menstruationsprodukter og fjerne tabu og skam forbundet med den månedlige blødning, hvad enten man lige har fået sin første menstruation eller snart skal have sin sidste.

Sammen med Flows stifter Cathrine tager de første skridt imod at alle menstruerende i Danmark skal have mindst ét par menstruationstrusser i skuffen. 

Du kan læse mere om Cathrine Widunok Wichmands rejse med virksomheden Flow Intimates og oplevelser med Løvens Hule i artiklerne her:

 

Læs

Del 1 her: https://flowintimates.dk/blogs/flow-journal
Del 2 her

Del 3 her

Read more

Del 3: Løvens Hule: "Det bliver pissegodt!"
Løvens Hule

Del 3: Løvens Hule: "Det bliver pissegodt!"

Sidste og tredje del om oplevelsen af at være i Løvens Hule, skrevet og fortalt af vores stifter, Cathrine. Vi havde forberedt os til tænderne før Løvens Hule. Set alle episoderne. Researchet alle...

Read more
Pas godt på din livmoderhals: Har du husket dit celleskrab?
HPV vaccine

Take good care of your cervix: Did you remember your cell scraping?

Author: Emma Libner If your CPR number ends in an even number, you may have seen it before. The invitation to screening for cell changes, which regularly lands in the e-box of all 23-64-year-...

Read more